Øverste billede2

Selve behandlingen

Samtale

En behandling starter oftest med en kort samtale om klientens problematikker, udfordringer el. årsager til, at have opsøgt mig – hvis dette er nødvendigt. Det kan også være, at du i løbet af behandlingen kan få lysten til dialog med terapeuten, dette kan skyldes at spændinger frigøres. Hos Body SDS mener vi, at der er sammenhæng mellem fysik og psyke, at traumer og følelsesmæssige udfordringer  sætter sig i kroppen. Det er altid denne tilgang, jeg har øje, når jeg behandler. 

Påklædning

For at opnå den bedste effekt af behandlingen anbefales det at du er iført undertøj. Du vil blive behandlet på både forside og bagside og du vil ligge under et tæppe under hele behandlingen. Føler du dig ikke bekvem i undertøj, respekterer jeg naturligvis det. I så fald vil det være fint med et tyndt lag tøj, der er løstsiddende. 

Hvad består behandlingen af?

Behandlingen består af pulserende og dybdegående massage, akupressur og zone-tryk. Jeg arbejder endvidere også med åndedrætsteknikker, og jeg gør brug af ledbevægelser for at få større bevægelighed i leddene. Under behandlingen stimuleres lymfe -og kredsløbssystemet og der kan opstå summen flere steder i kroppen, det skyldes at udrensningen er sat i gang.

Effekt af behandlingen

De fleste føler sig meget lette i kroppen efter en behandling. Med en større bevægelighed og et større velvære og har en nemmere vejrtrækning. Du kan ofte opleve at være øm efter behandlingen. Og afhængig af hvad du gerne vil arbejde med, er flere behandlinger meget ofte nødvendige.