billede ved profil

Om mig privat

Jeg er født i 1979 og har boet i Brønshøj hele mit liv.

Jeg er oprindeligt uddannet med en baggrund i autobranchen, hvor jeg har begået mig i en lang årrække. Her har jeg lagt mange kræfter. På samme måde har jeg lagt mange kræfter i at holde mig i fysisk form, spise sundt og gøre mange ting fornuftigt så at sige. Jeg var dengang af en opfattelse af, at det var det der var væsentligt. Indtil livet pludselig ville mig det anderledes og jeg endte med et omfattende stresskollaps med flere års depressive perioder. Jeg havde helt og aldeles mistet mig selv til verden omkring mig. Indtil jeg blev vækket i en forståelse af, hvor grundlæggende og væsentligt det er, at have sig selv med. At vi evner at mærke efter.

Min rejse med Body SDS har haft en stor rolle i min personlige udvikling. I dag er jeg langt mere bevidst om min krop, mine tanker, følelsesliv, og er landet i en langt højere grad af ro og accept af livet, ganske som det er. 

Endvidere har jeg taget en uddannelse som meditationslærer og traumeterapeut hos Shaman Jesper Westmark. 

Privat holder jeg af at være sammen med min lille familie, der består af min kæreste og vores fælles datter, og at være sammen med gode venner. Og så holder jeg af at udvikle mig og komme dybere i mig selv. På den måde kan jeg samtidig komme dybere i mine behandlinger. Det gør jeg gennem litteratur, efteruddannelser, egenbehandlinger. Og gennem meditation.

billede ved siden af reference

Hvorfor blev jeg behandler?

Jeg havde gennem en længere årrække interesseret mig for det komplimentære miljø, altså en holistisk og naturlig måde at holde sig sund, forebygge og behandle sygdomme. Ved hjælp af alternative løsninger, kost, bevægelse osv.

Da jeg i starten af 2016 gennemgår et stresskollaps, bliver jeg samtidig mindet om, hvor væsentligt en opmærksomhed på vores indre liv, vores mentale og følelsesmæssige liv er, og at den fysiske sundhed ikke kan stå alene. At alle elementer af et menneske: fysisk, psykisk, mentalt og sjæleligt må være med.

Jeg gik i en personlig proces og arbejdede med mine egne mønstre og tanker og benyttede mig af flere forskellige slags terapeuter og behandlinger undervejs til at komme mig. Her stiftede jeg bekendtskab med Body SDS og mærkede, hvad sådan en behandling kunne gøre på såvel det fysiske og følelsesmæssige aspekt, jeg var ikke i tvivl om at dette skulle være min fremtid!

I august 2017 startede jeg således på min 3 årige grunduddannelse som kropsterapeut hos Body SDS, og jeg har lavet elevbehandlinger siden jeg begyndte min uddannelse.

Jeg er nu selv  kropsterapeut, og er klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om fysiske skavanker eller problematikker af psykisk karakter, eller måske ønsker du bare at komme ned i kroppen. Jeg har opbygget en stor empati og indføling, og det er sådan du vil blive mødt af mig. Jeg gør brug af min intuition og indføling, når du behandles.

Et hvert menneske, enhver krop har en hel særlig historie, som jeg interesserer mig for og er nysgerrig på gennem behandlingen.

– Anders Thorsted

Efteruddannelseskurser:

Dramatrekanten 2019 – Kropsrummet

Angst 2020 – Kropsrummet

Psykologi 1 2020 – Body SDS

Psykologi 2 2020 – Body SDS

Stress 2020 – Body SDS

Kold Skulder 2021 – Body SDS

Fod – Knyster, platfod og hammertæer 2021 – Body SDS

Indføling 1 – 2022 Body SDS

Rygkursus 1 – 2022 Body SDS